Kakšno torto imate najraje?

Sedaj smo toliko govorili o tortah, da vam je sigurno v misel prišla kakšna sladka zapeljivka. Pred svojimi očmi ste videli lepo rezino opojnega okusa. Morda so se vam pocedile sline ali pa ste si jo ravnokar zaželeli. Tako sem v vas priklicala podzavestno sliko, ki v vašem življenju simbolizira marsikaj globljega, kot je sama torta. Simbolna slika torte vam bo sedaj razodela kako v obliki torte vidite sebe oz. vaš način življenja.

Se strinjate z menoj, da je torta z izmenično razporejenimi deli biskvita in nadeva v harmoniji, v lepi okusni sintezi? To sintezo- harmonijo skozi svoje brbončice tudi okušamo. Okušamo lepoto okusov, ki nas nagovarjajo z dobrimi in sladkimi okusi in občutki. Morda vas ta okus nezavedno popelje v čas lepega dogodka… Aktivira se nenehen mehanizem inteligence telesa, notranje komunikacije, ki jo največkrat spregledamo ali prezremo.

Sedaj pa vas nagovarjam, da zaprete oči in si predstavljate, da je biskvit simbolna slika vašega dojemanja pojma dela, dojemanja sebe kot izvrševalca dela, veličina uporabljenega časa v življenju za delo… Kakšen biskvit nastane? Je velik, je debel, je majhen, je zažgan…. Ne poskušajte izsiliti slike, ne kreirajte jo,  samo pustite, da se vam nariše slika za zaprtimi očmi in sicer popolnoma spontano. Sedaj si jo poglejte in si jo poskušajte razložiti. Če je velika zakaj je velika? Če je zažgana, zakaj je zažgana? Kaj to pomeni? Tudi pri odgovorih si dovolite, da odgovori sami pridejo. Ne kreirajte jih.

Sedaj pa si enako predstavljajte še za nadev, ki je simbolna slika vašega dojemanja igre v vašem življenju. Kakšen nadev nastaja v notranjem pogledu? Ga s težavo iščete ali kar kipi iz posode? Naj se vam razloži, kaj to pomeni.

Sedaj pa poskusite to torto sestaviti skupaj in sicer videno testo in viden nadev. Kakšna torta nastane? Vam je všeč? Bi jo postregli na zabavi? Ne? Zakaj ne? Njeni deli niso v ravnotežju?

S simbolno sliko torte ste sedaj videli realno sliko koliko časa v življenju namenite delu oz. koliko časa preživite v delu in koliko časa ostane za igro ter kako se igra in delo prepletata med seboj. Človekova notranja narava, bioritem telesa, teži k ravnotežju. Vsakodnevno se trudi vzpostavljati več ravnotežij, kot je očem zelo očitno, npr. hoja. Da se harmonično premikamo naprej se opiramo na desno in nato na levo nogo... ( a več o tem drugič). Ljudje pa ga stalno rušimo ( hote ali nehote). Ko telo tega več ne more kompenzirati, zboli ( na več nivojih ). S simbolno vajo  torte si boste v življenju  omogočili več harmonije, ki bo izžarevala od znotraj.  Posledično bo vaše delo prežemalo več igrivosti, navdušenja, radosti in lepote. Si morda tega ne želite? Vajo morate ponoviti vsak dan. Posvetite ji tri minute časa ( kadarkoli, čez dan a najbolje pred spanjem) in si tako vsak dan ( vsaj 14 dni) si "specite" torto, ker ste tega vredni, mar ne?! MINI NALOŽBA za MAX IZKORISTEK. Nekaj za vas!

Življenje je igra. Igrajte ga sladko.

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

E-obvestila

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in programih Centra 4me. Naročite se na e-novičke.
Prijavite se tukaj

Prejemajte vse pomembne novice naravnost na vaš elektronski naslov.

Darilni boni vseh naših storitev.

Darilni bon

Podarite svojim najdražjim čudovito doživetje.

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x