Yancis metoda in bioresonanca

Yancis metoda in bioresonanca

Kakšna je razlika med bioresonanco in Yancis metodo?

Yancis metoda je znanstveno raziskovalna metoda, ki temelji na izvornem delovanju mikro in makro kozmosa, kjer je ključen člen prav človek sam s svojimi izvornimi potenciali. Bioresonanca je zelo učinkovita fizikalna metoda, ki združuje moderno znanost biofizike, medicine in kitajske tradicionalne medicine, vendar pa je potrebno vedeti, da ni čarobna palčka.

Izvor metode Yancis je dr. Rafi Rozen, ki je med mnogimi svojimi raziskavami, preučeval in raziskoval količino in kvaliteto orgona na krvnih celicah. Iz te izvorne točke se je razvila Yancis metoda slovenskega porekla, ki ne preučuje samo krvnih celic, temveč delovanje vseh celic v telesu, predvsem pa jo zanima kaj je vzrok, da celice ne delujejo po svojem izvornem programu.

Že v sedemdesetih letih minulega stoletja je imel nemški zdravnik dr. Morell zamisel, da bi za terapevtske namene porabil elektromagnetna nihanja iz telesa pacienta ali iz različnih substanc. Kmalu je razvil napravo, ki jo je poimenoval MORA – aparat (po Morell Raschke). Nova terapija je postala znana kot bioresonanca oz. terapija z bioinformacijo.

V končni fazi se obe metodi ukvarjata s podobnim ciljem, razlika je le v tem, da Yancis metoda uporablja za svoje delovanje le naravne človekove potenciale in njih izvirne frekvence, medtem ko jih bioresonaca dovaja v telo preko analize računalnika in njegovega delovanja v interakciji s telesom.

Ugotovitev obeh metode je, da telesne celice  sprejemajo in pošiljajo elektromagnetna nihanja. Naša celica – podobno kot naš radijski sprejemnik –s pomočjo fenomena resonance ve, katero nihanje je namenjeno ravno njej. Naš radijski sprejemnik deluje le takrat, kadar sta oddajnik in sprejemnik v sozvočju, torej resonanci, prav tako se tudi naša celica odzove le na nihanja, s katerimi se lahko uskladi. Pri metodi Yancis se telo usklajuje po naravni poti s svojo izvorno frekvenco, pri bioresonanci se telo usklajuje z ugotovljenimi frekvencami preko sodobne tehnologije.

Z Yancis metodo se iz telesa odstranijo vzroki nepravilnih nihanj telesnih celic, ki se kažejo kot posledica bolezni, alergij, nepravilne pozicije hrbtenice ali težjega psihičnega stanje ali karkoli drugega, z bioresonačnimi terapijami  pa se izboljšuje delovanje imunskega sistema, dviguje se vitalnost in energija telesa ter zmanjša bolečinske težave…

Torej obe metodi delujeta na uglaševanju celic z izvorno vibracijo ter pomagata in prinašata veliko dobrega sodobnemu človeku s tem, da je ena brez dotika in deluje na vzrokih, druga pa se izvaja s pomočjo sodobne tehnologije.

Pri obeh metodah se naredi natančne pogovor in pregled telesnega stanja, meritve, ki so temelj dobrega sodelovanja uglaševanja vseh sodelujočih členov.

V obeh metodah so v veliki večini rezultati dobri. Potrebno pa je kar nekaj truda in potrpljenja tako terapevta kot bolnika s tem, da pri Yancis metodi včasih zadostuje že en sam obisk. Statistično gledano je 80 odstotkov pacientov uspešno pozdravljenih, 20 odstotkov terapij pa je delno neuspešnih ali neuspešnih. Seveda je tudi pri tistih ljudeh, kjer ne dobimo želenega uspeha takoj, treba poiskati, zakaj je do tega prišlo. Obe metodi imata svoje instrumente raziskovanja za ugotavljanja sledečih ustreznih korakih.

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

E-obvestila

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in programih Centra 4me. Naročite se na e-novičke.
Prijavite se tukaj

Prejemajte vse pomembne novice naravnost na vaš elektronski naslov.

Darilni boni vseh naših storitev.

Darilni bon

Podarite svojim najdražjim čudovito doživetje.

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x