Kozmična reintegracija

Yancis metoda

YANCIS metoda - pomoč človeku na vseh ravneh

Ni NAKLJUČIJ, vse je NA KLJUČ. Yancis metoda je jezik, ki vam razodene interakcijo vzrokov in posledic, ključa in ključavnice.

Yancis metoda je univerzalna, raziskovalna, rastoča metoda, ki temelji na izvorni zgradbi delovanja celotnega kozmosa in njegovega pretakanja energij iz makro v mikro kozmos in obratno. V dolgoletnih raziskavah vseh znanih metod in novih nastajajočih metod in tehnologij, je Yancis metoda v svojem izvoru popolnoma enostavna in je kot taka univerzalno orodje za količinsko in kvalitetno delovanje ter razvoj človeka v vseh vidikih njegovega življenja. Ljudje večinoma iščejo podporo in pomoč pri premagovanju zdravstvenih tegob, a to je le posledica nedelovanja po svojem originalnem planu oziroma nepravilnega ali blokiranega delovanja v določenem ali vseh vidikih življenja posameznika.

Z analitično raziskavo Yancis metoda ugotovi primarni vzrok nastale posledice in jih uskladi z univerzalnim kozmičnim načrtom, ki je v skladu z posameznikom. S to resonančno uglasitvijo, človeku omogoči, da se brez večjih psihofizičnih naporov uskladi sam s seboj in izvrši svoj izvorni načrt delovanja na zemeljskem nivoju. Teh uglasitev je toliko kolikor je ljudi na svetu, saj je vsak posameznik univerzum zase, edinstven. Vsi ljudje temeljimo na univerzalnih sestavinah, a količina in kvaliteta pretoka energij v mikro in makro kozmosu, je za vsakega posameznika edinstvena.

Metoda Yancis je neboleča in prijazna tako za telo kot um in od vseh ostalih metod prinaša jasnost o vzrokih posledice ter učinkovito odpravlja le te. S svojim preprostim delovanjem zajema znanje in uporabo vedenj in tehnologij vseh ostalih priznanih metod, medicin, kvantne fizike…brez njim potrebnih fizičnih instrumentov. Vedno izpolnjuje le tisto, kar je za posameznika najvišje dobro, kar je v skladu z njegovo količino in kvaliteto zavesti in od tega je tudi odvisna globina in hitrost njenega delovanja. Gre za razumevanje sebe v okolju in prostoru, kjer posameznik je in živi, in ne teži le na odpravi neželenega ali bolečega stanja ter izpustitvi ali nerazumevanju učne lekcije, ki jo posameznik doživlja. Cilj Yancis metode je posameznika nežno voditi v razvoj in rast ter usklajenost s tem, kar v svoji resnici je in ne zgolj pobeg iz nastale situacije. Ko je človek v svojem naravnem stanju je v pretoku in ko je v pretoku vse teče in kar teče je živ. Človek v živem pretoku je zdrav, uspešen in srečen.

Metoda Yancis je primerna tako za otroke kot odrasle, živali, kakor za odnosne in poslovne plati življenja. Metoda Yancis podpira in sodeluje z vsemi dodatnimi ali nujnimi pomočmi, vendar ne nadomešča uradnega medicinskega zdravljenja!

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

E-obvestila

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in programih Centra 4me. Naročite se na e-novičke.
Prijavite se tukaj

Prejemajte vse pomembne novice naravnost na vaš elektronski naslov.

Darilni boni vseh naših storitev.

Darilni bon

Podarite svojim najdražjim čudovito doživetje.

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x