Kako se zahvaliti

Kako se zahvaliti, da bi res prejeli?

Hvaležnost je poleg ljubezni čudodelna energija, ki nam v življenje prinaša ravno to, za kar smo hvaležni. Izrekanje hvaležnosti nas postavlja v sedanji trenutek in vse kar, za kar smo hvaležni, telo sprejema kot resničnost.

Potopimo se sedaj v svoje želje. Kaj si sedaj želite? Po čem hrepenite? Kako se počutite, ko si nekaj želite, kar še nimate?

Kaj je vaša želja ta trenutek?

Želja sama pomeni, da verjamemo, da nekaj nimamo. Ko si nekaj želimo, univerzumu sporočamo, da tega nimamo. In kar je za nas resnica, nam tega dostavi še več.

Kako potem prejeti nekaj, kar si želimo? Potrebno je obrniti proces izgubljanja energije, katera krepi pomanjkanje, kar želja v bistvu je, v energijo prejemanja, kar izpolnjena želja je. Gre za to, da energija kreira materijo. Če si nekaj želimo in ne prejmemo, se energetsko zmanjšujemo. Kako ta tok energije obrniti? Kako obrniti pomanjkanje v prejemanje?

Kako bi se počutili, če bi željo prejeli? Kaj bi občutili in kako bi se počutilo vaše telo? Kako in kaj bi razmišljali? Kako bi delovali? Kaj bi to pomenilo telesu? Preden berete naprej zapišite to. 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Za vse to, kar ste sedaj zapisali, se vsakodnevno zahvalite. Zahvaljujte se v sedanjem času, kot da ste to že prejeli. Naredite jutranji ali večerni ritual zahvale.

Bolj kot to počnete iz globine sebe, bolj kot se zahvaljujete resnično hvaležno, kot, da to željo že živite, prej bo ta energija izpolnjene želje prišla do vas, kot resničnost.

Naj vam predstavim kratek a učinkovit način zahvaljevanja:

Bodite v mirnem okolju, kjer vas vsaj 5 min ne bo nič premotilo. Naredite 3 globoke vdihe in tri globoke izdihe. Telo nagovorite, da se sedaj lahko popolnoma sprosti. Nagovorite telo da sprosti sedaj svoje podplate, nogi, kolke, cel hrbet od trtice do glave, celo trebušno votlino, obe roki, vrat, čelo in oči ter vrh glave. Če zaznate, da je nekje v telesu še napetost, vdahnite v ta napeti del in z izdihom napetost izpustite iz telesa. Sedaj telo zaprosite, da z naslednjim izdihom izpusti, odvrže vso mentalno težo, vse potrebe vlog, vse maske… Sedaj naredite 3 vdihe in naročite telesu, da se z vsakim vdihom razširi in poveča, kot se širi in veča balon, ko ga polnimo z zrakom. Ko telo dobi zavedanje večjega prostora, se lažje sprosti. Sedaj pozornost prenesite na podplate. Zaznajte stopala kako se dotikajo tal. Iz vaših stopal bodo začela rasti korenine, ki bodo segale vse do središča mame Gaje. Na ta način se bo vaša želja hitreje materializirala na zemlji. Vdahnite vso energijo iz srca mame Gaje v svoje telo. Nato zaznajte nad glavo, kako oče Kozmos na vas usmerja snop svetlobe.  Vdahnite še iz njegovega vira in dovolite, da njegova svetloba napolni vaše telo. Oba snopa energije se združita v vašem srcu. Še malce še razširite in v ta razširjeni prostor telesa pokličete vse molekule izpolnjene želje. Naročite telesu, da mu dajete dovoljenje, da iz vseh strani sveta in neba vdihuje energijo izpolnjene želje. Zaznajte vse občutke, senzacije izpolnjene želje, kot resničnost. Začnite izkušati kako je, ko je želja tukaj, ko diha z vami. Energetsko se je dotikate, izkušajte, živite in doživljate…

Vsaki taki senzaciji se zahvalite na naslednji način: Blagoslavljam te z ljubeznijo, hvala ker prihajaš v moje življenje! Uživajte v tem vsaj minuto. Bodite prisotni s temi senzacijami. Dovolite, da bo energija hvaležnosti sama naredila, da bo vsa ta energija na lahkoten način prišla do vas in v vas zaživela kot resnica, kot vaša nova realnost. Zaupajte, da vse pride ob pravem času. 

Tako. Sedaj ste uspešno obrnili tok iz pomanjkanja v prejemanje, iz jaz tega nimam, a si želim, v jaz sejem to energijo in kmalu jo bom žel in zaživel.

Vredni ste, da prejmete. Katerakoli želja se vam pojavi, se pojavi zato, ker ste jo zmožni realizirati in zaživeti.

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

E-obvestila

Bodite obveščeni o vseh dogodkih in programih Centra 4me. Naročite se na e-novičke.
Prijavite se tukaj

Prejemajte vse pomembne novice naravnost na vaš elektronski naslov.

Darilni boni vseh naših storitev.

Darilni bon

Podarite svojim najdražjim čudovito doživetje.

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x