Center 4me

Center 4me združuje programe vadbe in posvetovalnice za odrasle in otroke.

Center 4Me sem ustanovila in ga vodim Mirjana Šafran Blažič samo za Vas in Vaše otroke z namenom izboljšati kvaliteto vsakdanjega življenja. V Centru 4Me boste zato našli različne programe v katerih  bo lahko vsak posameznik našel nekaj zase.

Mirjana Šafran Blažič

Mirjana

Na prvem mestu sem oseba, ki je zaljubljena v ljubezen. Na poti svojega življenja sem ves čas iskala njeno lepoto, milino in toplino. Življenje brez ljubezni je sivo, pusto in žalostno.  A kdor išče ta najde.

Drugače sem še mati dveh angelskih otrok, žena tihemu modrecu, hči stebra življenja, prijateljica mnogim čebelcam in trotom, predvsem pa poslušalka neslišanih besed višjih inteligenc…Vsem hvala!

Ko je človek na pravi poti, na poti uresničevanja svojega srca, se mu pot odpira kar sama. Poslanstvo mojega življenja je ustvaril Center4me, katerega še vedno z vsem veseljem in ljubeznijo vodim in razvijam. V njem sem večna učenka življenja, ki z radostjo v očeh spremlja vesele korake in uspehe ljudi, ki so poiskali in prejeli kakršnokoli pomoč.

Od malega sem želela ljudem le pomagati. A veliko te pomoči sem potrebovala prav sama. Krutosti življenja sem sprejemala kot darove. Njihove bolečine sem spreminjala v učne lekcije in osebno rast. Stavek resnice: Če sem zmogel jaz, zmoreš tudi ti!, mi je vsak dan dajal novo moč in vero, da obstaja pot.  Danes so mi te življenjske izkušnje v veliko pomoč, saj tako lažje čutim bolečino in trpljenja ljudi, ki pridejo k meni po pomoč.

Moja osebna strast je razvoj čustvene inteligence. V svojem prvem diplomskem delu na FF sem zagovarjala prav to, da otrok ne more biti učno uspešen, če je čustveno obremenjen. Ker pa smo tudi  odrasli večni otroci, smo enako potrebni  pozornosti in nege.  Psihoanaliza slike sama razkriva skrita dejstva posameznikovega življenja, kar sem z navdušenjem utemeljevala  v drugem diplomskem delu.

Življenje mi predstavlja večni razvoj. Sem njegova neumorna raziskovalka. V omari imam še en kup delavnic, izobraževanj, predavanj, izkušenj… a v življenju ima vrednost le to, kar si izkusil sam in v kar verjameš da si.

Vsako jutro, ko se prebudim, se zahvalim za novo priložnost doživetja radosti, miru in ljubezni in to je temeljni moto Centra 4me. Vabljeni v objem sonca.

MIR jana Šafran Blažič, dipl. ped.,and. in prof.soc, predavateljica in svetovalka za višjo kakovost življenja, vaditeljica joge smeha, metamerka, reikistka, ljubiteljica zvoka gonga, joge, meditacije in intuicije. 

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x