Zasebnost in piškotki

Piškotke uporabljamo za optimalen prikaz spletnega mesta. Naša dolžnost je, da uporabnika obvestimo o uporabi le teh, kot je zapisano v novem zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-01).

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke ki jih spletna stran shrani v brskalnik uporabnika. Z njihovo pomočjo omogočimo da stran deluje boljše in učinkovitejše ter je bolj prijazna do uporabnikov.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke se uporablja za različne namene. S pomočjo piškotkov je interakcija med uporabnikom in spletnim mestom hitrejša in enostavnejša. Obstajajo tudi piškotki ki nimajo direktnega vpliva na uporabnika (npr. spremljanje statistike strani - Google Analytics).

Piškotki na domeni 4me.si

Gostitelj ime piškotka namen trajanje
4me.si 5e573449bc03bc21f27d247115659313 za optimalen prikaz spletnega mesta do konca seje
4me.si dc6ddb73ab054e9c4620a139a35628b5 za optimalen prikaz spletnega mesta do konca seje

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera

Prijava na e-novičke

Na spletni strani 4me.si se lahko naročite na e-novičke. Namen e-novičk je periodično obveščanje o naših programih in novostih. Ob vpisu prejmete email sporočilo s povezavo do potrditve svojega email naslova. Kadarkoli se lahko odjavite prek povezave v sporočilu ali na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vse email naslove uporabljamo v lastne namene in jih ne posredujemo tretjim osebam. Svoje podatke lahko kadarkoli trajno izbrišete preko vmesnika Mailchimp (dostopno v nogi sporočila e-novičk) ali z zahtevkom na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x