Yancis metoda

Yancis metoda

Yancis metoda – tehnologija samozdravljenja

Yancis metoda je hščerinska metoda Hatmara Merkave metode, kakor je hščerinska metoda Karmična diagnostika.  Zasnovana je na dolgoletnem raziskovalnem delu. Na podlagi dobrih in edinstvenih uspehov jo še naprej razvijamo.

Jancis metoda je edinstvena v svojem delovanju saj ne zdravi. Yancis metoda se ukvarja s skupki vzrokov, ki so kakor koli zmotili originalno delovanje telesa in njih vibracij. Bolj preprosto rečeno Yancis metoda nas vrača nazaj v popolno harmonično stanje. Ko telo to zazna,  se začne proces samozdravljenja.

Vsaka bolezen je disharmonija je odsotnost zdravja. Če bi bil človek slika iz puzzlov, bi pomenilo da  ima bolan človek puzzle razmetane po sliki ali pa jih nekaj manjka ali ima na svoji sliki še tuje puzzle. Vsak puzzel ima svoj izvor, mesto in nalogo, ima svoj ritem in vibracijo. Zaradi različnih vzrokov iz preteklih življenj, iz dnk zapisa, iz sedanjega okolja, načina življenja,  itd… naši puzzli izgubljajo izvorno pozicijo in težko opravljajo svojo nalogo. Tako se slika začne rušiti do neprepoznavnih oblik.

Yancis metoda ustvarja pogoje za harmonijo telesa, torej  pogoje, kjer se lahko odprejo samoobnovitveni procesi telesa. Kaj je za nekoga idealna obnovitev se ne ve. Vse je odvisno od stopnje zavesti ter razvoja naše duše. Zato je bistveni cilj Yancis metode človeka prebuditi iz lastne zablode, mu pomagati ozavestiti zakaj je do težav prišlo in kako si lahko se sam pomaga. Človeku yancis metoda pomaga, da lažje vzpostavi ravnotežje, ki ga pa človek lahko kadarkoli spet poruši. Rušenje notranje harmonije se začne pri občutkih, ki se razvijajo v misli, te v navade, te pa počasi pripeljejo do bolečin, bolezni….

Yancis metoda ni bioenergetsko delo, saj ničesar ne daje. Yancis metoda vrača kar je izgubljeno, postavi na pravo mesto kar je premakjeno, odstrani kar je tuje…dela prostor za svetlobo, za popolno vibracijo miru in ljubezni.

Zaradi svoje edinstvenosti lahko z Yancis metoda človeku priskoči na pomoč v vseh postavkah sodobnega življenja, torej od telesa, do družine, službe…

Pri tej nenavadni a močni metodi tako nihče ne ostane praznih rok. Naloga vsakega posameznika je razvoj in osebna rast skozi izkušnjo telesa in pri tem mu yancis metoda odlično pomaga.

Navedena oblika terapije ni nadomestilo za procese zdravljenja po uradni medicini.

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x