Rezanje vezi, ki omejujejo

Odstranjevanje vezi, ki omejujejo

 

Vsi smo vezani z nevidnimi vezmi, stvarmi, situacijami, ki nas utesnjujejo, blokirajo in preprečujejo, da bi bili to, kar smo v resnici. Te vezi in vzorci izvirajo iz otroštva, iz družinskega okolja, družbe, iz strahov ali dogodkov, ki so se zgodili.
Sproščanje in vaje po metodi Phyllis Krystal so vaje, ki nam pomagajo, da lahko prerežemo vezi, ki nas vežejo na kogarkoli ali karkoli, ki delujejo kot avtoriteta in si nas podreja. Osvoboditev izpod takega nadzora nam omogoča, da lažje zadihamo, se otresemo starih vzorce, ki nas omejujejo. Preko preprostih vaj vizualizacije z različnimi simboli okusimo luč visokega C ali Pravega jaza.

Kdo je Phyllis Krystal?

Phyllis Krystal se je rodila v Angliji, vendar živi in dela v Kaliforniji, kjer je razvila lastno metodo psihoterapije. Več kot trideset let se je ukvarjala z metodo uporabe simbolov, budnega sanjanja in vizualizacije, ki omogočajo, da se odtegnemo zunanjim avtoritetam – tako ljudem kot vzorcem, in se naslonimo na svojo Višjo Zavest, kot na vodnika in učitelja.
Phyllis Krystal je več let poučevala praktično metodo vizualizacije. Razvila je obred pubertete, ki omogoča, da razpletemo naše najgloblje vezi s svojimi zemeljskimi starši, pomaga, da se osvobodimo negativnih sil, pokaže, kako vstopiti v stik z Višjo Zavestjo, ki je del vsakega od nas, ter pokaže vaje za uravnavanje štirih funkcij – intuicije, čutenja, čustvovanja in razuma.

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x