Vtisi z energetske terapije

V »Center for me« oziroma k Mirjani sem začela hoditi na terapije, ker sem se že dalj časa počutila nekako »izgorelo«, izčrpano. Po nekaj terapijah sem imela več življenjske in delovne energije ter moči, od znotraj pa sem bila mirna, zadovoljna. Odločila sem se tudi za postavitev piramide v hiši za uravnavanje bio polja. Sedaj se zbujam bolj spočita, polna energije in imam dovolj volje za ustvarjanje in delo. 

Odločila sem se, da bom k Mirjani začela voditi še otroka, ki ima težave s koncentracijo. Še sama ne vem, kaj pravzaprav se je zgodilo, ampak otrok sedaj samostojno, z več interesa in več pozornosti opravlja naloge, katerih se včasih sploh ni hotel lotiti, ker so se mu zdele prezahtevne in je moral biti preveč/predolgo skoncentriran (npr. Puzzli).

Lahko se tudi pohvalim, da sva oba zelo zdrava in odporna, kar se mi zdi za mračne jesenske dni še posebej pomembno. Posebej pa sem hvaležna, ker se Mirjana res z vsem srcem in z vso odgovornostjo posveča svojim strankam. Enostavno jo začutiš kot izredno toplo, čutečo žensko, ki ti pomaga s pravim pristopom in te razume. In nenazadnje: »Mirjana ima rešitev za vsako težavo. »Hvala, Mirjana!

 

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x