Vtisi - posvetovalnica

Mirjana je res posebna oseba, vedno ko sem odšla od nje oz. njenih individualnih svetovanj, sem bila popolnoma prerojena, kot ena druga oseba, z novim zagonom in voljo do življenja. Dajala mi je napotke in ideje, velikokrat nisem vedela zakaj vse je to potrebno, vendar sem ji zaupala. Bila je moja vodnica oz. moj "angelček", bi lahko rekla, ki me je vodila skozi prehodno obdobje in mi pripomogla pri zavedanju samega sebe in svojih potencialov. Prav ta njena vera vame mi je dala neverjeten zagon in moč, da lahko danes res delam to kar me najbolj veseli! Neizmerno sem ji hvaležna za ves trud in zaupanje, nepričakovana SMS sporočila, ki so mi polepšala dan in še mnogo drugih stvari, ki jih je naredila zame!

Staša

"Mirjanine srčne terapije so plod njenega dolgoletnega učenja, izkušenj in razvijanja intuicije. Na individualni terapiji je s pomočjo izredno učinkovite metode YaNCIS, uspela priti prav v srčiko problema in ga seveda tudi sprostiti za kar sem jih srčno hvaležna. Ogromen je tudi njen prispevek k razvoju duhovnosti na Dolenjskem, saj z raznovrstnimi dogodki in srečanji že vrsto let ljudem ponuja sprostitev, zdravljenje, razgibavanje ter raznovrstna izobraževanja."

B.D.

"Najino srečanje lahko opišem kot ČISTO zaupanje in pravi prostor za izražanje sebe v meni dani popolnosti in izven nje :)...k tebi pridem utrujena in postarana za 1000 let z energijo v minus....vmes žimim in se osredotočam na rumeni trikotnik obrnjen na glavo...potem hodim po prostoru in kričim ter jokam in čutim kako dobro dene in se probam spomnit kdaj ( in če sem sploh zares kdaj) nazadnje sta moje telo in duša spustila toliko ujetega bremena in kdaj se je toliko tega sploh prikradlo vame...dohitijo me družbeni vzorci in postane mi malo nerodno, zato pri tebi preverim, če kdo to sliši...ker ne, zaupljivo nadaljujem...vmes sproščeno sedim, ti pa me bereš in me učiš kako lahko nekaj kar je zapisano v meni že zelo dolgo in globoko,sprejmem, spremenim, odpustim, zapustim, in zahtevam da to zapusti moje energijsko polje ter negativno obrnem sebi v zaveznika...do tu sem že veliko bližje svojim letom, energija je vsaj na pozitivni nuli, utrujenost pa je tokrat prijetna...odidem nasmejana, z zavestnejšo pozornostjo na danes in z lepšo vizijo meni danih (z)možnosti, ter sproščujočim občutkom vednosti, da si vedno tu v pomoč in v dobro...hvala, hvala, hvala... *O:-) angel"

Indira

»Ko je učenec pripravljen, pride učitelj.« To je bil pogost moj tolažilni stavek, kadar sem se nahajala v občutku, da sem nekje obtičala in ne zmorem oz ne znam sama naprej. Zadnje čase sem večkrat poprosila kozmos, naj mi pošlje nekoga ko bom nanj pripravljena tudi sama. Ko sem od osebe, katero sem srečala prvič v življenju slišala za Mirjano , sem si brez kančka oklevanja rekla »GREM, TO JE TO«.

K njej sem odšla s prazno glavo, brez pričakovanj in odporov. In po individualni terapiji sem doživela »vauuu« efekt.  Fascinirana sem nad njenim darom videnja, čutenja, prejemanja sporočil… In to tako osebnih, intimnih ki sem jih doživljala v preteklosti, pa sem jih skoraj že izrinila v svojo podzavest ali pa sem bila prepričana da sem vsa ta zmeda enostavno pač jaz . Po vsaki terapiji so se mi razrešile dušne  pogodbe, entitete, pakti, zaveze, vsajeni občutki…  kot bi od mene padali olupki nekoga drugega in počasi postajam JAZ.  Toliko informacij, razlag, sporočil dobim preko nje da se enostavno lahko zahvalim kozmosu  za pot do nje! Postajam bolj mirna, imam bolj jasne občutke,  sem bolj »budna« in stabilna, z več  fokusa in energije…  kar je bilo do sedaj le blažena želja in golo pričakovanje.

Nataša

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x