Vtisi - posvetovalnica

Mirjana je res posebna oseba, vedno ko sem odšla od nje oz. njenih individualnih svetovanj, sem bila popolnoma prerojena, kot ena druga oseba, z novim zagonom in voljo do življenja. Dajala mi je napotke in ideje, velikokrat nisem vedela zakaj vse je to potrebno, vendar sem ji zaupala. Bila je moja vodnica oz. moj "angelček", bi lahko rekla, ki me je vodila skozi prehodno obdobje in mi pripomogla pri zavedanju samega sebe in svojih potencialov. Prav ta njena vera vame mi je dala neverjeten zagon in moč, da lahko danes res delam to kar me najbolj veseli! Neizmerno sem ji hvaležna za ves trud in zaupanje, nepričakovana SMS sporočila, ki so mi polepšala dan in še mnogo drugih stvari, ki jih je naredila zame!

Staša

"Mirjanine srčne terapije so plod njenega dolgoletnega učenja, izkušenj in razvijanja intuicije. Na individualni terapiji je s pomočjo izredno učinkovite metode YaNCIS, uspela priti prav v srčiko problema in ga seveda tudi sprostiti za kar sem jih srčno hvaležna. Ogromen je tudi njen prispevek k razvoju duhovnosti na Dolenjskem, saj z raznovrstnimi dogodki in srečanji že vrsto let ljudem ponuja sprostitev, zdravljenje, razgibavanje ter raznovrstna izobraževanja."

B.D.

"Najino srečanje lahko opišem kot ČISTO zaupanje in pravi prostor za izražanje sebe v meni dani popolnosti in izven nje :)...k tebi pridem utrujena in postarana za 1000 let z energijo v minus....vmes žimim in se osredotočam na rumeni trikotnik obrnjen na glavo...potem hodim po prostoru in kričim ter jokam in čutim kako dobro dene in se probam spomnit kdaj ( in če sem sploh zares kdaj) nazadnje sta moje telo in duša spustila toliko ujetega bremena in kdaj se je toliko tega sploh prikradlo vame...dohitijo me družbeni vzorci in postane mi malo nerodno, zato pri tebi preverim, če kdo to sliši...ker ne, zaupljivo nadaljujem...vmes sproščeno sedim, ti pa me bereš in me učiš kako lahko nekaj kar je zapisano v meni že zelo dolgo in globoko,sprejmem, spremenim, odpustim, zapustim, in zahtevam da to zapusti moje energijsko polje ter negativno obrnem sebi v zaveznika...do tu sem že veliko bližje svojim letom, energija je vsaj na pozitivni nuli, utrujenost pa je tokrat prijetna...odidem nasmejana, z zavestnejšo pozornostjo na danes in z lepšo vizijo meni danih (z)možnosti, ter sproščujočim občutkom vednosti, da si vedno tu v pomoč in v dobro...hvala, hvala, hvala... *O:-) angel"

Indira

Naroči se na e-novičke

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt