Skupina 4UP

Skupina 4UP

Torej, če imate veliko neodgovorjenih vprašanj, ne najdete odgovora, zakaj se vam nekaj v življenju dogaja, ste zmedeni in vas muči občutek nemočni, če ne veste komu ali čemu bi sledili, ste prebrali že kup knjig in upoštevali že marsikatero načelo, pa ne zaznate rezultatov...??? Pridružite se pogovorni skupinici, kjer bomo s skupnimi močmi odgovarjali na vprašanja, si dajali podporo pri novih osebnih podvigih in morebitnih spremembah v vašem življenju. Predvsem pa bo skupinica nudila varno zavetje, kjer boste slišani. Ljudje smo socialna bitja, potrebujemo pristno bližino ljudi, ki so nas pripravljeni poslušati brez predsodkov, dvomov in ocenjevanja. 
Če čutite, da potrebujete duhovne prijatelje, ste vabljeni vsako sredo od 20.00 naprej v Center 4me na srečanje skupine 4UP. Prijave sprejemam skozi celo leto na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..Mirchi spletni program

Spletni program Pot moči z Mirchi

Spletno srečanje, ki vam bo pokazalo pot do moči.

Vsako srečanje bomo obdelali določeno temo o kateri se bomo pogovarjali, delili mnenja in prejemali odgovore na vprašanja.

Vse o programu

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt