Knjiga Mirchi

Mirchi - Pot do moči miru

Avtor: Mirjana Šafran Blažič
Lastnosti: Trda vezava / 72 strani
Cena: 24€

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Zgodba z razlago orodja, vam omogoča, da vzamete odgovornost v vsakem trenutku življenja v svoje roke in imate moč preoblikovanja vse kar občutite v čisto resnico in svobodo.

Mirchi, čisto navaden fantek, se je rodil v povprečni družini. V času odraščanja zahrepeni po bistvu svojega obstoja. Odgovore na svoja vprašanja, kaj je tisto, kar on je, odkriva na raziskovalnem potovanju. Po napornih in neuspešnih poteh, končno odkrije svojo resnico. Čarobna roža na vrhu gore mu s preprosto metodologijo prikaže kako lahko vidi kakšen v tem trenutku je in kakšen je v svoji izvorni resnici. Z razrešitvijo iluzij neresničnega sebe pride do podobe in občutenja resničnega sebe. Od tistega dne naprej živi v notranjem miru in popolnem sebe. Hvaležen je za vso prehojeno pot saj sedaj živi tisto kar v svoji resnici je in doživlja srečo v sebi.

Ciljna skupina so bralci vseh starosti, ki si želijo sami pomagati z uporabo enostavne in učinkovite metode v vseh vidikih svojega življenja. Orodje te metode je kot ključ, ki odpira vsa vrata.

Knjiga je primerna za otroke z bralnimi težavami, bogate ilustracije razvijajo otrokovo domišljijo, labirint odpira portal čiste ljubezni v prostoru, kjer knjiga domuje.

Knjigo lahko naročite tudi na telefonski številki 041 968 623 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Knjigo je možno naročiti le s pred-plačilom (z bančnim nakazilom, UPN, Klik...). Knjigo prejmete v roku 2 - 5 dni od prejema plačila.

Naročilo knjige Mirchi

Podatke za plačilo prejmete na E-mail.

 

Spoznajte lahkotno metodo MIRCHI, ki odpira vsa vrata življenja.

Več o metodi MirChi

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x