Izkoristi potencial lastnega uma

Svetovanje in terapije za višjo kakovost življenja. Vse je v glavi.

Mirchi metoda

Si želite občutek lastne, globlje moči ves čas? Spoznati orodje, ki vam da odgovor v vsakem trenutku vašega življenja? Si želite zaživeti v miru v odnosu s samim s seboj in odnosih z drugimi? Želite dojeti nekaj enostavnega, učinkovitega in uporabnega?

Življenje s pomočjo ključa, metode Mirchi, zacveti v svoji najboljši podobi. Čisto preprosto. Če nudite cvetlici pravo zemljo, svetlobo, vodo, pogoje, ki jih potrebuje, vam vrača hvaležno s svojim obilnim in prelepim cvetenjem. Tako je tudi z nami, le da si moramo to nuditi mi sami. Ste pripravljeni cveteti?

Skupina 4UP

V času delovanja Centra 4me se je izrazila želja in potreba po podporni skupini, kjer se bomo pogovarjali in odgovarjali na vprašanja, ki nam jih predstavlja in zastavlja življenje samo.

Yancis metoda kozmične reintegracije

Yancis metoda – tehnologija samozdravljenja. Zasnovana je na dolgoletnem raziskovalnem delu. Na podlagi dobrih in edinstvenih uspehov jo še naprej razvijamo.

Meditacije

Meditacija je način življenja. Je popolno zavedanje sedanjega trenutka in sebe v njem. Trening mentalne mišice (kar meditacija je) prinaša življenju smisel, mir, varnost in zadovoljstvo.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x