Energetska masaža

Energetska terapija

Življenjska energija je vse kar daje življenjskim sistemom njihovo vitalnost in trajanje. Je duhovno, čustveno, miselno in fizično zdravje. Izraža se kot neskončna širitev vibracij svetlobe, sreče, ljubezni, umetniškega ustvarjanja in obstajanje v veselju, ljubezni in neskončnem obstoju.Vsaka naša misel, občutek, strah, travma se vtisne v spomin v energetski obliki, ki nima življenjskega potenciala. Ko nas je strah se naše telo zakrči, postane nepretočno za življenjsko energijo in telo se kmalu znajde v bolezenskem stanju.

V življenju sta dva vzroka bolezni: ali nam primanjkuje energije ali pa le ta ne more steči. Vsak stres, napetost je blokada pretoka energije. Z energetsko masažo izravnavamo ta pretok energije. Energija, ki se je ustavila, poskušamo spraviti v gibanje, da zopet začne teči, torej jo spremenimo v življenjsko energijo. Pri tem bomo uporabili metodo energetske transformacije. Za vsako bolezen, slabo delovanje, napako, problem, omejitev, trpljenje, miselno in čustveno obliko je primarni vzrok, ki privede do blokad pretoka življenjske energije. S spreminjanjem vibracij energije oz. transformacija izvornega vzroka v času izvornega dogodka zdravi in spreminja trenutno stanje.

Energetska terapija se izvaja na masažni mizi. Pri tem ste oblečeni v svoja oblačila, ki so brez gumbov, pasov, zapestnic in ur. Pred terapijo je priporočljivo piti več vode in se miselno naravnavati na terapijo. Več kot ozavestimo, kaj se nam dogaja in zakaj se nam dogaja, več možnosti imate, da se tega tudi osvobodite. Učinki terapije so v velikem delu odvisni od vaše odprtosti k dobremu. Vsaka obravnava je iz tega stališča malce drugačna oz. je pristop vedno individualen in prilagojen glede na vaše trenutno stanje.

Vtisi udeležencev >

Energetska terapija je primerna za vse starostne skupine.

Navedena oblika energetske terapije ni nadomestilo za procese zdravljenja po uradni medicini.

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Darilni boni vseh naših storitev.

Darilni bon

Podarite svojim najdražjim čudovito doživetje.

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x