Mirchi metoda

Mirchi metoda

Metoda Mirchi je nastala kot odgovor na vprašanje, kako ljudem dati orodje, ki je tako preprosto a tako močno, da bo celotno človeštvo lahko zdravo, močno in popolno.

Po letih raziskovanj sem odkrila preprosto metodo, ključ, ki odpira vsa vrata. Uporaba te metode ustvarja v telesu, duši in umu pogoje, da postanemo najboljša verzija sebe. Edini pogoj delovanja je, da se jo redno uporablja. Uporabimo jo lahko na vseh področjih življenja. Vse kar potrebujemo je, da vse kar zaznamo, predamo temu ključu in smo priča spremembi v telesu, duši in umu.

Življenje s pomočjo ključa, metode Mirchi, zacveti v svoji najboljši podobi. Čisto preprosto. Če nudite cvetlici pravo zemljo, svetlobo, vodo, pogoje, ki jih potrebuje, vam vrača hvaležno s svojim obilnim in prelepim cvetenjem. Tako je tudi z nami, le da si moramo to nuditi mi sami.

Večina enkrat doživi situacije, ko se vse zvrne na nas. Kako lahkotno priti iz take situacije že v eni sami uri svetovanja, je rezultat dolgoletnega raziskovanja psihologije človeka in njegovega življenja. Predvsem pa tudi lastne izkušnje težav in travm v življenju.

Vedno sem verjela, da obstaja pot. In ja, res obstaja!!! Razvila sem lahkotno metodo MIRCHI, ki odpira vsa vrata življenja. Sestavljena je iz osnovnih štirih korakov: Prepoznati, da imamo težavo, Ozavestiti količino težave, Odpraviti težavo z metodo Mirchi, Prejeti novo življenje ali kratko POOP. Koraki odstranjevanja vseh odpadkov iz življenja!

Kaj je prednost  metode Mirchi?

Vedno imate pri roki nekaj kar vam lahko v trenutku priskoči na pomoč.

Vrača vas v lastno moč in vam nudi varnost.

Njen ključ lahko uporabite v vseh sferah življenja.

Razrešujete težave brez, da bi kogarkoli vpletali ali zapravljali svoj čas, moč in denar.

Z vsako uporabo prejmete še več osebnega miru in moč zavesti.

Z njenim znanjem lahko pomagate svojim bližnjim, čeprav niste z njimi v fizičnem kontaktu.

Prijave na individualno srečanje: 041 968 623 vsak delavni dan.

Prijave na skupinsko tedensko srečanje 4UP: Pišite mi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 041 968 623.

 

Izkušnje povedo največ:

Svetovanec 1:

1. Kaj ste doživljali med svetovanjem? Kaj ste zaznavali s telesom? Kaj ste dojeli z umom?

 Med svetovanjem sem začutila ponovno smisel življenja in dobila motivacijo, da ga uresničim. Telo se je začelo sproščati. Um je dojel, da ni glavni in da ne bo nič propadlo, če gre malo počivat.

2. Kaj bi izpostavili? Kaj vam je bilo zanimivo?

Izpostavila bi prijaznost v načinu svetovanja. Zanimivo mi je, da sem vredna, da se vse da, le odpreti je treba srce, da le ljubezen dela čudeže.

3. Kako je čutiti telo po seansi? Kaj se je spremenilo?

Telo čuti prijetno utrujenost. Spremenil se je način mišljenja o smislu življenja. Čutim ljubezen v srcu, mir v duši, radost v očeh in na ustnicah nasmeh.

4. Kakšne so spremembe v zavedanju in doživljanju sebe po svetovanju?

 Zavestno spremljam dogajanja v telesu, umu in duši, sproti blagoslavljam in odslavljam z ljubeznijo, kar ni mojega ter kličem izvorno podobo čiste božanske zavesti, da zapolni, kar se je izpraznilo.

5. Zakaj bi svetovanje priporočili komurkoli?

 Svetovanje je primerno za vse generacije, vse težave, je lahkotno in učinkovito.

Svetovanec 2:

1. Kaj ste doživljali med svetovanjem? Kaj ste zaznavali s telesom? Kaj ste dojeli z umom?

Tesnoba v prsih je bila moj večni sopotnik v življenju, tako da sem se je že navadila. Lansko leto v jeseni pa me je poklicalo, da grem k Mirjani in tako se mi je začelo novo življenje.

Na njenih svetovanjih sem občutila tesnobo, strah, jezo, sovraštvo, mravljince …..občutila sem, kako iz mene odhajajo stvari stran. A veste tisti občutek, ko imaš po celem telesu polno blata in greš potem pod tuš in gre vse stran…evo ta občutek. Neverjetno kako sem čutila, kako gre slaba energija iz mene stran, vzorci, ki so se pripenjali čez celo življenje, so začenjali bledeti in to s pomočjo metode Mirchi. Preprosta metoda, ki te pripelje, da prepoznaš svoje slabosti in jih razrešiš. Seveda je bil velikokrat prisoten jok, solze so tekle same od sebe, katerih se sploh nisem zavedala. Tesnoba v prsih je bil znak, da je v meni energija, katero treba počistiti. Moj um se je velikokrat upiral, ker je hotel prevlado, ampak s pomočjo Mirjane, je tudi um popustil.

2. Kaj bi izpostavili? Kaj vam je bilo zanimivo?

Izpostavila bi osebo, ki je meni spremenila življenje, pomagala mi je odpreti nova vrata v življenju, katera sedaj pridno in z veseljem raziskujem. In to je Mirjana. Njen pogled je iskren, topel, njeno srce pa veliko in ljubeče. Vedno je pripravljena pomagati tako meni, kot moji družini.

3. Kako je čutiti telo po seansi? Kaj se je spremenilo?

Moje telo po seansi je bilo lahkotno. Občutila sem veselje, radost, mir, ljubezen. Kot sem že napisala, meni je metoda Mirchy spremenila življenje.

4. Kakšne so spremembe v zavedanju in doživljanju sebe po svetovanju?

Moje zavedanje se je definitivno spremenilo. Razumem, da se vse zgodi v božanskem času. Sedaj znam sama prepoznati negativne vzorce, energijo in jih s pomočjo metode Mirchy spremenim v pozitivno vibracijo. V sebi čutim mir in ljubezen.

5. Zakaj bi svetovanje priporočili komurkoli?

Priporočam vsem, kateri imate občutek, da morate nekaj na sebi spremeniti. Mirjana je prava oseba, katera vam lahko pomaga. Od nje boste šli lahkotni, veseli in polno ljubezni. Nauči vas, da to spet občutite in potem to naprej živite.

Hvaležna

Osebna meditacija

Vaša osebna meditacija

Na podlagi vaših vprašanj se bom uglasila z vašo veličino in za vas posnela osebno meditacijo. Meditacija bo vaše življenje obogatilo z darovi, po katerih ste hrepeneli a si jih še niste uspeli prejeti oziroma biti.

Želim svojo meditacijo

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt