Mirchi metoda

Mirchi metoda

Metoda Mirchi je nastala kot odgovor na vprašanje, kako ljudem dati orodje, ki je tako preprosto a tako močno, da bo celotno človeštvo lahko zdravo, močno in popolno.

Po letih raziskovanj sem odkrila preprosto metodo, ključ, ki odpira vsa vrata. Uporaba te metode ustvarja v telesu, duši in umu pogoje, da postanemo najboljša verzija sebe. Edini pogoj delovanja je, da se jo redno uporablja. Uporabimo jo lahko na vseh področjih življenja. Vse kar potrebujemo je, da vse kar zaznamo, predamo temu ključu in smo priča spremembi v telesu, duši in umu.

Življenje s pomočjo ključa, metode Mirchi, zacveti v svoji najboljši podobi. Čisto preprosto. Če nudite cvetlici pravo zemljo, svetlobo, vodo, pogoje, ki jih potrebuje, vam vrača hvaležno s svojim obilnim in prelepim cvetenjem. Tako je tudi z nami, le da si moramo to nuditi mi sami.

Predstavljajte si življenje nas vseh kot cvetoče rože, kakšen lep travnik in energije bi ustvarili na svetu, kako lep cvetoč planet bi postala naša ljuba Zemlja. Ste pripravljeni cveteti?

Mirchi spletni program

Spletni program Pot moči z Mirchi

Spletno srečanje, ki vam bo pokazalo pot do moči.

Vsako srečanje bomo obdelali določeno temo o kateri se bomo pogovarjali, delili mnenja in prejemali odgovore na vprašanja.

Vse o programu

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Mirchi knjiga

To ni knjiga samo za branje, to je knjiga, ki jo živite.

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt