Vtisi z zvočne masaže

Odločila sem se, da grem in preizkusim, saj masaže obožujem že od nekdaj. Ko sem se prvič odpravila na masažo s himalajskimi skledami, o tem nisem vedela skoraj nič. Po končani masaži, sem bila zelo presenečena nad tem, kaj sem dobila, kaj se je v mojem telesu dogajalo med in po masaži.

Med samo masažo sem uživala v bogatem spektru nadtonov. Prav tako sem čutila, kako se v meni sproščajo in odpravljajo napetosti, ki mi ne dovolijo živeti svobodno. Res ima številne blagodejne učinke tako na fizično telo, kot tudi čustva ter um.
Med samo masažo nisem uživala le v slišanih zvokih, temveč tudi v fizičnih vibracijah, ki so prežemale moje telo. Zvok je kot potok potoval po mojih notranjih organih, krvnih in limfnih žilah. Prežel je celotno moje Bitje – vsak atom, celico je napolnil in zavibriral z informacijo zdravja, ravnovesja in harmonije. Zvočna masaža se ne imenuje zaman tudi celična masaža. Po njej sem se počutila pomlajeno, regenerirano in polno življenjske energije ter ustvarjalne moči. Najbolj pa me je navdušilo dejstvo, da je zvok, še dolgo zatem, ko je bila masaža končana, vibriral v mojem telesu. In to sem dejansko tudi čutila.

Menim, da je primerna tako za starejše kot tudi za otroke. Jaz se je poslužujem vsaj enkrat mesečno in priporočam jo vsakomur, ki se ima vsaj malo rad. Torej izberite si namero, katero želite vnesti v svoje življenje in pojdite z njo na masažo s himalajskimi posodami. Spoznali in slišali boste tudi kakšen drug inštrument. Pocrkljajte se z zvokom. Ne bo vam žal.

Zarja Fišter

Vesela sem, da sem se odločila za zvočno masažo, katera me je ponesla v čudovito stanje miru in svobode. Počutila sem se kot da bi ležala v morju. Valovi so poplesavali po mojem telesu. Mirjanin nežen, pomirjujoč glas, zvok himalajskih posod... Ne da se opisati. To je potrebno izkusiti.

Če želite doživeti nekaj enkratnega, sproščujočega, čudovitega in za zdravje dobrega, potem je to sigurno zvočna masaža. Če pa želite, da je to v prelepem ambientu v katerem že pri vstopu začutiš pozitivno energijo in pozitivne ljudi, potem vam priporočam Center 4 me. Obiščite jih, ne bo vam žal.

Irena

Prijave in naročila

Imate vprašanja o programih?

Bi se radi naročili ali prijavili?

Sporočite tukaj

Ali nas pokličite na 041 968 623

Facebook Center 4me Spremljate aktualne novosti in dogodke na naši Facebook strani.

 

Naroči se na e-novičke
pogoji in zasebnost

Center 4me Svetovanje in sprostitev za otroke, mladino in odrasle

Pot na Gorjance 5, Novo mesto

041 968 623

acebook
© Center 4me. Vse pravice pridržane. Designed By ideArt

Bodite vedno obveščeni o novostih in dogodkih
Naročite se na e-novičke:

Z vpisom podatkov se strinjate s pogoji in zasebnost.

x